Çərşənbə axşamı , İyul 23 2019
Home / Yaşam tərzi / Balıq yararlı olduğu qədər də ləzzətlidir

Balıq yararlı olduğu qədər də ləzzətlidir

    Gedib bir gözəl alırıq balığı, salatlarda işimizə yarayır. Amma iş qızartmağa gəlincə vəziyyət bir az dəyişir. Çünki yeməsi dadlı, bir o qədər də yararlı olan balıq evdə bişdiyi zaman ortalığa elə bir qoxu yayılır ki, uzun zaman bu qoxunu evdən yox etmək olmur. Evdəki balıq qoxusu hətta qonşularımızı da narahat edir.

  • Evdəki balıq qoxusunu yox etmək üçün sizinlə praktik bilgilər paylaşacam.
  • Balığı qızardan zaman bir neçə dəfnə yarpağı ata bilərsiniz.
  • Balığı qızartdıqdan sonra qızğın yağa limon qabığı ata bilərsiz.
  • Evinizdə limon yoxdusa narıngi qabığı da ata bilərsiz.
  • Əlinizdəki balıq qoxusunu yox etmək üçün balığa limon sürtə bilərsiniz.
  • Balıq bişirdikdən sonra, bir qaba su, dəfnə yarpağı, mixək, sirkə və limon atın. Bunun sayəsində evinizdə gözəl qoxu meydana gələcək.
  • Balıq yeyərkən və bişirdikdən sonra boşqab, bıçaq, çəngəl nə varsa tez soyuq su ilə yuyun.
  • Evi havalandırın.
  • Balıq qızartdıqdan sonra tavaya keşniş toxumu da atmaq olar, bu da qoxunun qarşısını alır.

Həmçinin oxuyun

Bel ağrıları və disk yırtıqları 25 dəqiqədə müalicə olunur

Bakıda möcüzəyə bərabər terapiya Azərbaycanda onurğa, oynaq və diz ağrıları, fəqərələrarası yırtıq xəstəlikləri getdikcə çox …

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir