Çərşənbə , Fevral 26 2020
Home / Yaşam tərzi / Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə, bəziləri isə qabıqsız yeyilir.

MediAktiv.Az medicina.az-a istinadən qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat təqdim edir.

– Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

– Qan dövranını yaxşılaşdırır;

– Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

– İştah açır;

– Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

– Həzm prosessini yaxşılaşdırır.

Həmçinin oxuyun

Türkiyəli alimdən koronavirusdan qorunmaq üçün resept

Çində ortaya çıxan və dünya əhalisini qorxu altında saxlayan koronavirusa qarşı türkiyəli alim Canan Karatay …